Υπηρεσίες διαμεσολάβησης: διεκπεραιώνουμε εντολές πώλησης και μίσθωσης όλων των ειδών ακινήτων, αναζητούμε κατασκευαστές οικοδομών σε αναθέσεις αντιπαροχής οικοπέδων και σε συνεργασία με τους οικοπεδούχους θέτουμε τα κριτήρια για την βέλτιστη επιλογή. Σε εμάς θα βρείτε τον δικό σας συνεργάτη με ανθρώπινο πρόσωπο και επαγγελματική προσήλωση.

Η εταιρεία μας παρέχει νομική υποστήριξη στην διαχείριση ακίνητης περιουσίας σε συνεργασία με ειδικούς του κλάδου, δικηγόρους, συμβολαιογράφους λογιστές και ασφαλιστές για ασφαλιστική κάλυψη (συμβόλαια πυρός και νομική προστασία για αντιμετώπιση κακοπληρωτή). Στόχος μας η διαρκής ενημέρωση για κάθε εξέλιξη στο νομικό και φορολογικό πλαίσιο. Ο πελάτης μας φροντίζουμε να είναι επαρκώς ενημερωμένος ώστε να διασφαλίσουμε την απόλυτα επιτυχή έκβαση της επένδυσης.

Υπηρεσίες μηχανικού: παρέχουμε τεχνική υποστήριξη σε όλα τα πεδία που άπτονται της κατασκευής, με μηχανικούς και τεχνικούς όλων των συναφών ειδικοτήτων.

Υπηρεσίες διαχείρισης και συντήρησης ακινήτων με τεχνικούς ελέγχους από μηχανικούς.

Συμβουλευτικές υπηρεσίες σε επενδύσεις στο χώρο της ακίνητης περιουσίας αναζητώντας τις βέλτιστες τεκμηριωμένες επενδυτικές προτάσεις.

Μελετούμε και σύντομα θα είναι διαθέσιμη την ανάπτυξη τμήματος διαχείρισης ακίνητης περιουσίας με υπηρεσίες: Έλεγχος-επιθεώρηση του ακινήτου σας ανά τακτά χρονικά διαστήματα, είσπραξη ενοικίων για λογαριασμό του ιδιοκτήτη, έλεγχος μηνιαίως όλων των πάγιων λογαριασμών, αποκατάσταση βλαβών σε συνεργασία με τον ιδιοκτήτη στην έγκριση της οικονομικής-τεχνικής πρότασης μας, σύσταση φακέλου οικονομικού προελέγχου, τουριστική εκμετάλλευση του ακινήτου, ένδικη αντιμετώπιση τυχόν ληξιπρόθεσμων οφειλών από το νομικό τμήμα της εταιρείας μας, πρόταση αναβάθμισης του ακινήτου μέσω τεχνικών εργασιών-διακόσμησης για την εξασφάλιση βελτιστοποίησης της μίσθωσης (αξιόπιστος μισθωτής, υψηλότερο ενοίκιο, άμεση μίσθωση χωρίς νεκρούς χρόνους στην αλλαγή μισθωτών).

Σας προσκαλούμε να μας εμπιστευθείτε και μαζί να αναζητήσουμε την βέλτιστη λύση σε όλους τους συντελεστές της εργασίας στον χώρο της ακίνητης περιουσίας (τεχνική, οικονομική-νομική και χρονική) παρέχοντας ολοκληρωμένη προστασία σε κάθε βήμα μέχρι την παράδοση του κλειδιού του ακινήτου στο χέρι. Μαζί θα σχεδιάσουμε το πλάνο στον δικό σας χρονικό ορίζοντα, στις δικές ανάγκες και απαιτήσεις.

Διαθέτω ακίνητο με τα ακόλουθα στοιχεία

Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.

* Υποχρεωτικά πεδία.


Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι για τα νέα ακίνητα.